Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ενημέρωση από παρ. ΠΕΦΟ Εκπαιδευτικών α'/θμιας

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Με λίγων εβδομάδων καθυστέρηση σας ευχόμαστε καλή ερυθρόλευκη σχολική χρονιά. Ευχόμαστε όλα τα τμήματα του Θρύλου μας να προκόψουν και να μας φέρουν χαρές αντίστοιχες μ'αυτές των προηγούμενων ετών κι ακόμα περισσότερες.
Τα νέα του παραρτήματός μας:
1. Με μεγάλη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι προκηρύχθηκε το 42ο πρόγραμμα υποτροφιών για αριστούχους μαθητές και κυπέλλων για τους απομάχους της χρυσής δεκαετίας '50-'59. Το παράρτημα μας προτίθεται να δώσει υποτροφία τουλάχιστον 200€.
2. Ο Πρόεδρος της ΠΕΦΟ μας κος Μπαρμπής μας ενημερώνει ότι έχει έρθει η στιγμή της ανασυγκρότησης του ΔΣ του παραρτήματός μας. Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι/-ισσες α'/θμιας επιθυμούν να το στελεχώσουν να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email μας:  pefo.ekpe@gmail.com ή στο email του Προέδρου: lagomitzis@gmail.com ή καλώντας στο κινητό 6947837879 μέχρι την 15η Νοεμβρίου.
3. Σας ενημερώνουμε τέλος ότι υπάρχουν λίγα ακόμα διαθέσιμα t-shirts του παραρτήματός μας, σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Όσοι επιθυμείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή κόστους των 10€ το ένα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα email και τηλέφωνα που αναγράφονται παραπάνω.
Νά'στε όλοι καλά και περιμένουμε τα νέα και τις προτάσεις σας.


Με ερυθρόλευκους και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου